VIDEOGAMES

By Τετάρτη, Νοεμβρίου 19, 2008

Κι ενώ αυτές τις μέρες διαδραματίζεται το φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το ενδιαφέρον έχει φύγει από τη συμπρωτεύουσα και έχει στραφεί προς την Αθήνα και συγκεκριμένα προς τη Βουλή, όπου χθες προβλήθηκε σε video η νέα ταινία του Θανάση Πάπιστα "Ο Εκβιασμός", σε σκηνοθεσία Μάρκου Καραμπέρη και πρωταγωνιστή το Μιχάλη Κουκουβίνο. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Αρχικά υπήρξε μια τεχνική δυσκολία με το συνολικό μήκος της ταινίας, καθώς η κόπια που προσκομίστηκε ήταν διαφορετικής διάρκειας από τη μονταρισμένη ταινία. Πάντως, στο τέλος, όλα κύλησαν ομαλά, η προβολή πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν μια ταινία βγαλμένη από πραγματική ιστορία.

Βγαίνοντας από την προβολή οι θεατές δήλωσαν προβληματισμένοι, καθώς η ταινία αφήνει πιο πολλά αναπάντητα ερωτήματα από όσα απαντά, ενώ όλοι δήλωσαν οτι θα περιμένουν με αγωνία τη συνέχεια της ταινίας, για να δουν τι πραγματικά έγινε.
Σίγουρα πάντως πρόκειται για άλλη μια επιβεβαίωση του γεγονότος οτι όλοι οι δημιουργοί της συμπρωτεύουσας πρέπει να "κατεβούν" στην ΑΘήνα για να δικαιωθούν!

Μπάμπης Αφελίδης

You Might Also Like

2 σχόλια